Geertrui Feytens

Sophie Verbeke

Sophie Verbeke

Na mijn studie logopedie studeerde ik af als meester in de woordkunst aan het conservatorium van Gent. Naast het lesgeven hou ik me bezig met kortfilms, inspreken van documentaires en verhalen, presenteren en sinds kort terug op de planken staan.

Momenteel volg ik een postgraduaat Kunst en cultuurmanagement aan de universiteit van Gent.

Benthe De Doncker

Ik ben een spring-in- ‘t –veld met

een grote passie voor theater.

Zelf sta ik heel graag op de planken en werk ik graag projecten uit. Mensen ontroeren, ze bewust maken, laten lachen en verwonderen, daar doe ik het voor.

Ik geef les dus kinderen en jong volwassenen staan in mijn leven centraal. Creatief zijn is voor mij dus een must.

Lore Dedobbeleer

Geertrui Feytens

Als dansleerkracht aan de academie voor muziek, woord en dans Gooik, geef ik al verschillende jaren les aan leerlingen van 6 tot 18 jaar. De zangmicrobe wou mij maar niet loslaten, dus ging ik zang studeren aan het Lemmensinstituut te Leuven. In 2011 behaalde ik mijn Masterdiploma Zang

Nele Kintaert

Al van kleins af aan groeide ik thuis op met muziek. Na een jeugd vol muziek-, toneel- en dansles ontdekte ze het musicalvak. Ondertussen zit ik  in het laatste jaar Musical aan het Conservatorium van Brussel, Momenteel ben ik te zien als Beatrice en Tekla in de Maya Show van Studio 100. Verder is ze werkzaam als docent notenleer, muziekinitatie en dans.

Maren Devits

Ik dans sinds mijn 8 jaar bij Fundance. Het begon gewoon als een hobby maar in mijn tienerjaren groeide het uit tot een echt passie. Nadien heb ik ook de kans gekregen om er te beginnen met lesgeven. Ik geef momenteel Urban aan tieners

Barbara Vander Herrewegen

Na mijn studies lichamelijke opvoeding, heb ik mij via verschillende opleidingen gespecialiseerd in dans. Naast het lesgeven hou ik mij bezig met triatlon. Dansen en bewegen bepaalt voor een groot deel mijn leven.

Matthew Michel

Ik volgde een vooropleiding Musical aan de Kunsthumaniora te Antwerpen. Daarna behaalde hij een Bachelor Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg. .Na mijn opleiding speelde ik o.a mee in “Shrek”,  “Lelies’ en ' "Grease".

Jongeren kennen mij waarschijnlijk als Brandon uit  “Ghost Rockers”, als de dansleraar in de musical Kadanza of als een lid van de Ketnetband. 

Fien Robbe

Algemene leiding + lkr theater/zang
Leerkracht zang / dans
 Leerkracht dans
Algemene leiding + lkr theater/zang
Leerkracht theater
Algemene leiding + lkr theater/zang
Leerkracht zang
Leerkracht dans / beeld
Acteur

Ik ben studente industrieel product ontwerpen en creatieve duizendpoot. Zelf startte ik met dansen toen ik nog een kleuter was en sindsdien zitten de danskriebels in mijn bloed. Later kreeg ik  de kans om lesgeefster te worden en mijn passie door te geven aan de allerjongsten. Verder begeleidde ik ook tijdens de zomervakanties reeds meerdere stages bij organisaties als Idee Kids, Kids on Stage en Fundance.

Leerkracht dans / beeld